VIDURIO SEZONO IŠPARDAVIMAS! Pirkite TOP produktus dar mažesnėmis kainomis. TIKRINTI
IEŠKOTI

Frootwear MODIVO: atraskite iš natūralių medžiagų pagamintą ir draugišką gamtai avalynę!

1 min.

Frootwear yra Lenkijos prekių ženklas, gaminantis gamtai draugiškus sportinius batus. Prekių ženklo produktai išsiskiria minimalistiniu dizainu ir įnovatyviu gamybos būdu. Jie yra gaminami iš….vaisių likučių. Frootwear batus jau galima įsigyti MODIVO.LT!

774

MSS

Kiekviena Frootwear prekių ženklo batų pora yra pagaminta iš perdirbtų medžiagų. Pagrindinė jų sudedamoji dalis – vaisių, pavyzdžiui, obuolių, vynuogių ir ananasų likučiai, o batų pamušalas yra gaminamas iš perdirbtų kukurūzų. Žaliavos batų gamybai yra gaunamos pasitelkiant moderniausius metodus. Frootwear rūpinasi, kad gaminant avalynę žemėje būtų paliekamas kuo mažesnis anglies dioksido pėdsakas, todėl šis prekių ženklas yra draugiškas gamtai. Visi laisvalaikio batai yra rankų darbo ir yra gaminami Lenkijoje. Tokiu būdu stengiamasi užtikrinti kuo skaidresnę gamybą.

775

776

Frootwear batai yra gaminami baltos, juodos ir kreminės spalvų. Dėl universalių spalvų ir nepavaldaus laikui dizaino jie tinka prie kiekvieno stiliaus. Minimalistinis dizainas puikiai dera su tiesiais džinsais ir džemperiu ar marškinėliais. Jie taip pat idealiai tiks prie drąsesnių derinių, pavyzdžiui, prie kostiumo ar ilgos suknelės. Frootwear prekių ženklo batuose yra apgalvota kiekviena detalė, todėl jie išsiskiria ypatingu patogumu.

Draugiškumas gamtai dar niekada nebuvo toks madingas! Patikrinkite Frootwear prekių ženklo asortimentą MODIVO.

Tendencijos ir Patarimai
Insta News