VIDURIO SEZONO IŠPARDAVIMAS! Pirkite TOP produktus dar mažesnėmis kainomis. TIKRINTI
IEŠKOTI

Londono mados savaitė: 2020-2021 m. rudens ir žiemos mada

1 min.

Vieni po intensyvios mados savaitės Niujorke praleidžia Londoną ir pasirodo tik Milane ir Paryžiuje, kiti, ištvermingiausi, atvyksta į Jungtinės Karalystės sostinę. Tenka pripažinti, kad Londono mados pristatymai nepriklauso vieniems labiausiai laukiamiems pasaulyje, tačiau vis vien verta juose apsilankyti. Britai renkasi neįpareigojantį ir punk stiliaus įvaizdį. Londono gatvės mada tai kūrybos paradas!

Pirmoje eilėje sėdėjo svarbiausi mados pristatymo svečiai: Viktorijos šeima, t. y. vyras Deividas Bekhemas (David Beckham) su sūnumis Romeo ir Kruzu (Cruz) bei dukra Harper, taip pat pagrindinė amerikietiškos mados žurnalo „Vogue” redaktorė Anna Vintur (Anna Winour). Viskas vyko XVII amžiaus pastate, kuriame Tudorų dinastijos laikais karališkoji šeima rengdavo puotas. Scenografiją sudarė originalios Rubenso freskos ant lubų.

MSS

„Idėjų kolekcijai sukurti sėmiausi iš įvairių moteriškumo vizijų. Neturime vadovautis taisyklėmis. Galime remtis instinktu”, – sakė Viktorija. Moteris pasirinko klasikinius fasonus. Nestigo jai būdingo minimalizmo ir rafinuotumo. Pristatė idealius, kasdienai tinkančius ir, svarbiausia, vakaro susitikimams tarnaujančius aprangos derinius. Dėmesį atkreipė ilgos suknelės su giliomis iškirptėmis, „oversize” stiliaus apsiaustai, spalvoti megztiniai ir trikotažinės suknelės.

 

Mados pristatymuose dalyvavo dizainerių labiausiai geidžiamos manekenės: Gigi Hadid, Bella Hadid, Kendall Jenner, Irina Shayk ir Joan Smalls. Angliškas prekės ženklas, kuris pagrinde siejamas su kultiniais langeliais, šiam sezonui paruošė įvairias trenčų versijas su populiariu motyvu.

Kolekcija sudaryta iš nuostabių, tonuotų spalvų. Apranga nudažyta visais kavos atspalviais: espresso, cappuccino, americano ir latte. Riccardo Tisci langelius panaudojo kiekviename elemente: rankinėse, apsiaustuose, kelnėse ir marškiniuose.

Burberry dizaineris sukūrė neįprastą prekės ženklą, o iš savo kolekcijų išrinko daugumos mėgstamiausius elementus. Jam taip pavyko gudriai sujungti prabangią madą su gatvės stiliumi, kad tiesiog norisi ją nešioti!

 

Kolekcija pavadinta “Nouveau Chic” buvo ryški ir kupina įvairovių. Sukurta rafinuotoms moterims, kurios supranta ir vertina atitinkamos aprangos jėgą.

Andersonas pristatė tvirtus siluetus. Daug dėmesio skyrė apsiaustų projektams. Nusprendė, kad tinkamo kirpimo apsiaustas „padaro” geriausią pirmą įspūdį. Mados pristatymuose galėjome pamatyti trapecijos formos, pūstomis rankovėmis arba meniškai kirptais elementais modelius.

 

Tai jau 4 kolekcija, sukurta pagal modelį „Apžiūrėk dabar – pirk dabarkartu su Luisu Hamiltonu (Lewis Hamilton). Pristatymą atidarė manekenių ikona Naomi Campbell. Grožėjomės 90-ųjų sugrįžimu, kur vyrauja begalės spalvų, kasdienė ir patogi apranga, neįpareigojantis stilius ir natūralūs drabužių deriniai.

Tommy Hilfiger aprangą ir aksesuarus rasite mūsų internetinėje parduotuvėje.

Kolekcijos vedantysis motyvas – trikampis. Dizainerio nuomone, trikampis yra galingiausia ir stipriausia gamtoje esanti figūra. Daugelyje jo projektų buvo panaudota ši forma, todėl kolekcijos estetika priminė 70-ųjų madą. Modeliai vilkėjo dėžutės tipo apsiaustus, gipiūrinius top marškinėlius ir nėriniais bei gipiūra puoštas sukneles. Nors ir buvo išlaikytos žemės spalvos: ruda, žalia, smėlinė, pilka, bet pasirodė ryškesni, raudonų ir mėlynų atspalvių, akcentai.

 

Pagrindinė nuotrauka: Photo by Gareth Cattermole/BFC/Getty Images for BFC

Tendencijos ir Patarimai
Insta News