VIDURIO SEZONO IŠPARDAVIMAS! Pirkite TOP produktus dar mažesnėmis kainomis. TIKRINTI
IEŠKOTI

Valentino dienos įvaizdžiai vyrams – patikrinkite mūsų pasiūlymus

2 min.

Įsimylėjėlių diena – tai ypatinga diena, kuomet visą savo dėmesį skiriame savo antrajai pusei. Bet per Valentino dieną svarbi ir apranga. Kaip derėtų rengtis Valentino dienos proga? Nepamirškite, kad svarbiausia, jog Jūs patys pasitikėtumėte savimi ir jaustumėtės patogiai, tuomet tikrai sužavėsite ir savo antrąją pusę! Šiame straipsnyje rasite 4 universalias idėjas, kaip apsirengti vasario 14 dieną.

Smart casual, elegantiškas, laisvalaikio ar įkvėptas karščiausių mados tendencijų – pasirinkite tinkamiausią sau stilių Valentino dienos įvaizdžiui!

MSS

Galima drąsiai teigti, kad Džeimsas Bondas yra vienas stilingiausių visų laikų išgalvotų personažų. Jo įvaizdį sudaro tobulai priderintas kostiumas, odiniai pusbačiai ir akį traukiantys aksesuarai. Taigi planuodami aprangą Valentino dienos vakarienei restorane, rinkitės agento 007 įkvėptą nepavaldžią laikui eleganciją su originaliu akcentu. Pastaruoju metu ypač išpopuliarėjo kostiumas su dvieilėmis sagomis. Balti marškiniai gali būti puikus įvaizdžio pagrindas. Nepamirškite aksesuarų: laikrodis su metaline apyranke bus geriausias pasirinkimas, jei siekiate atkurti Džeimso Bondo įvaizdį.

>>>Jus gali sudominti: Madingiausi batai vyrams: mados tendencijos 2022/2023-ųjų rudeniui-žiemai

Nenumanote, ką apsirengti per Valentino dienos pasimatymą, bet nesinori rengtis kasdieniškai? Akivaizdus sprendimas – tai marškiniai. MODIVO.LT rasite platų įvairių modelių pasirinkimą. Žydri Tommy Hilfiger vyriški marškiniai yra tikra klasika. Derinkite juos prie tamsiai mėlynų chinos kelnių. Visgi jei norite, kad Jūsų įvaizdis atitiktų Valentino dienos atmosferą, vilkitės vyšninės spalvos marškinius – juos galite dėvėti ne tik per pasimatymą, bet ir į darbą bei kitomis progomis!

Nuotrauka: Edward Berthelot/Getty Images

Planuojate valgyti suši ir gerti vyną namuose, romantiškai pasivaikščioti, o gal kartu ruošti vakarienę? Niekas nesako, kad per Valentino dieną būtina perdėtai puoštis. Valentino dienos apranga turėtų būti pritaikyta prie pasimatymo pobūdžio. Jei su antrąja puse sutarėte, kad šiemet Valentino dieną leisite jaukiai namuose, renkitės laisvalaikio stiliaus drabužiais. Kurkite derinį iš laisvalaikio stiliaus džemperio, pavyzdžiui, raudono, juodo golfo ir jogger kelnių.

Nuotrauka: Edward Berthelot/Getty Images

Norite, kad Jūsų įvaizdis atitiktų naujausias mados tendencijas? Didžiausių mados namų 2022/2023 m. rudens/žiemos kolekcijose, pavyzdžiui, Fendi ir Armani, rasite nemažai smėlio spalvos modelių. Todėl jei per Valentino dieną norite atrodyti madingai, rinkitės šį neutralų atspalvį. Kurkite įvaizdį iš avikailio striukės su apykakle, kūno spalvos golfo ir klasikinių chinos kelnių. Nepamirškite aksesuarų! Papildykite įvaizdį aviatoriaus akiniais nuo saulės ir laikrodžiu.

>>>Jus gali sudominti: 2023-ųjų mados tendencijos vyrams – sužinokite, ką dėvėsime šiemet

Tikimės, kad pirmiau pateiktų įvaizdžių apžvalga padėjo Jums apsispręsti, kaip apsirengti per Valentino dieną. MODIVO.LT rasite dar daugiau stilingų žinomų prekių ženklų drabužių, kuriuos, netikus dydžiui, galėsite grąžinti per 30 dienų nuo pristatymo dienos.

Pagrindinės nuotraukos šaltinis: Edward Berthelot/via Getty Images

Tendencijos ir Patarimai
Insta News