NAUJAS SEZONAS: PAVASARIS-VASARA ’24! ATRASKITE MADOS TENDENCIJAS >>>

IEŠKOTI

2023 m. “Oskarų” įteikimo ceremonija – gražiausi žvaigždžių įvaizdžiai

3 min.

Štai ir pasibaigė svarbiausias kino industrijos renginys. 2023 m. Oskarų įteikimo ceremonija vyko naktį iš kovo 12-osios į 13-ąją garsiajame Holivudo teatre “Dolby” ir, kaip kasmet, sukėlė didelį sujudimą tiek kino, tiek mados industrijose. Šampaninės spalvos kilimu (taip, teisingai – šiais metais nebuvo raudonojo kilimo) žengusių žvaigždžių įvaizdžius galima apibūdinti kaip tipiškai holivudinius vakarinius, persipynusius su originaliais ir šiuolaikiškais elementais. Iš tendencijų renginyje karaliavo apnuoginti pečiai, permatomi audiniai, iškirptės ir blizgesys. Pasigrožėkite įspūdingiausiais 2023 m. Oskarų įteikimo ceremonijos garsenybių įvaizdžiais.

Nominuotos žvaigždės, tarp jų Rihanna, Cate Blanchett ir Lady Gaga, kaip visada žavėjo savo įspūdinga išvaizda.

Nors visiems puikiai žinomo raudonojo kilimo spalva šiemet buvo pakeista į šampaninę, įžymybės nevengė madingo ugninio atspalvio. Tarp geriausiai apsirengusių 2023 m. „Oskarų” įteikimo ceremonijos žvaigždžių buvo modelis Cara Delevingne, kuri pribloškė visus raudona suknele iš Eliee Saab couture kolekcijos. Drapiruotas modelis su apnuogintu pečiu, milžiniškas kaspinas ir jausmingas skeltukas tobulai pabrėžė žvaigždės privalumus.

Cara Delevingne, dėvinti Eliee Saab suknelę

Cara Delevingne, dėvinti Eliee Saab suknelę / Kayla Oaddams via Getty Images

2022 m. „Oskaro” laureatė geriausios aktorės kategorijoje Jessica Chastain “raudonuoju” kilimu žengė pasipuošusi blizgiu mados namų Gucci kūriniu. Ji pasirinko vieną stipriausių šio sezono tendencijų – sidabrinį metalo atspalvį. Prikaustanti dėmesį žvyneliais puošta suknelė priminė Holivudo aukso amžiaus estetiką.

Jessica Chastain, dėvinti Gucci suknelę

Jessica Chastain, dėvinti Gucci suknelę / Arturo Holmes via Getty Images

Nėščios Rihannos įvaizdžiai tikrai įeis į istoriją. Žvaigždė eilinį kartą pasirinko figūrą išryškinančią suknelę, tokiu būdu skatindama būsimas mamas eksperimentuoti su mada. Rihanna pasirinko Paryžiaus mados namų „Alaïa“ kūrinį, kurio pagrindą sudarė permatomas golfas deriny su odine liemenėle ir prakarpytu sijonu. Dainininkė meistriškai sujungė kelias tendencijas: permatomus audinius, rudą spalvą, odinius garderobo elementus ir iškarpas.

Jus gali sudominti: Svarbiausios 2023-ųjų mados tendencijos moterims – šie drabužiai ir aksesuarai dominuos mūsų spintose! >>>

Rihanna, apsivilkusi Alaïa kūrinį

Rihanna, apsivilkusi Alaïa kūrinį / Mike Coppola via Getty Images

Vakarinis minimalizmas su šiuolaikišku atspalviu. Taip galima apibūdinti Cate Blanchett – žvaigždės, nominuotos „Oskarui” geriausios aktorės kategorijoje už vaidmenį filme „Tár”, įvaizdį. 2023-ųjų apdovanojimų įteikimo ceremonijoje Cate dėvėjo satininį Louis Vuitton derinį iš laisvos palaidinės ir ilgo sijono su šleifu. Nereikia nė sakyti, kad aktorė išties atrodė stilingai.

Cate Blanchett, dėvinti Louis Vuitton drabužius

Cate Blanchett, dėvinti Louis Vuitton drabužius / Mike Coppola via Getty Images

Šiuolaikinio kino ikona Nicole Kidman jau daugelį metų džiaugiasi nepriekaištinga figūra, ant kurios puikiai atrodo iš esmės kiekvienas drabužis. Šių metų „Oskarų“ įteikimo ceremonijoje Kidman vilkėjo Armani Privé kūrinį su madingu gėlių akcentu. Rožės ir kitos gėlėtos detalės pasirodė didžiausių mados namų 2023 m. pavasario-vasaros kolekcijose. Asimetriška drabužio forma ir žėrintis audinys – tai šiuolaikiškumo ir klasikinio Holivudo spindesio derinys.

Nicole Kidman, dėvinti Armani Privé suknelę

Nicole Kidman, dėvinti Armani Privé suknelę / Kayla Oaddams via Getty Images

Šiais metais ant “raudonojo” kilimo galima buvo pamatyti stebėtinai daug baltų suknelių, tačiau mūsų dėmesį patraukė Emily Blunt, vilkėjusi Valentino suknelę. Minimalistinė, tačiau elegantiška kolonos formos suknelė apnuogintais pečiais yra vienas populiariausių 2023-ųjų pavasario-vasaros modelių. Įvaizdį aktorė papildė sidabrine rankine, puošta dekoratyviniais akmenimis, ilgais auskarais bei deimantiniu žiedu.

Baltos spalvos drabužius taip pat vilkėjo Michelle Williams, Rooney Mara, Mindy Kaling bei “Oskaro” laureatė Michelle Yeoh.

Emily Blunt, dėvinti Valentino suknelę

Emily Blunt, dėvinti Valentino suknelę / Arturo Holmes via Getty Images

Lady Gaga, kiekvieną kartą pasirodydama ant raudonojo kilimo, sukelia daug emocijų. Ne kitaip buvo ir 95-ojoje „Oskarų” įteikimo ceremonijoje. Žvaigždė, nominuota statulėlei už dainą „Hold My Hand” iš filmo „Top Gun: Maverick”, sužibėjo permatoma suknele žemu liemeniu, kurią vos prieš kelias dienas per Versace madų šou pristatė Gigi Hadid. Neįmanoma nepastebėti, kad Lady Gaga įvaizdis primena Donatellos Versace populiarinamą gothic chic stilių.

Lady Gaga, dėvinti Versace suknelę

Lady Gaga, dėvinti Versace suknelę / Mike Coppola via Getty Images

Kerry Condon, nominuota geriausios antro plano aktorės kategorijoje, 2023 m. „Oskarų“ įteikimo ceremonijoje pasirodė vilkėdama Versace suknelę. Geltona suknelė be petnešėlių su prigludusiu korsetu ir ilgu šleifu neabejotinai išsiskyrė baltų ir juodų įvaizdžių fone, o jos spalva puikiai pabrėžė subtilų aktorės grožį. Dėl minimalistinio stiliaus makiažo ir natūraliai atrodančios šukuosenos aktorė atrodė neįtikėtinai moteriškai.

Kerry Condon, dėvinti Versace suknelę

Kerry Condon, dėvinti Versace suknelę / Mike Coppola via Getty Images

Jus gali sudominti: Svarbiausios 2023-ųjų mados tendencijos moterims – šie drabužiai ir aksesuarai dominuos mūsų spintose! >>>

Pagrindinės nuotraukos šaltinis: Arturo Holmes via Getty Images

Tendencijos ir Patarimai
Insta News