NAUJAS SEZONAS: PAVASARIS-VASARA ’24! ATRASKITE MADOS TENDENCIJAS >>>

IEŠKOTI

2022-ųjų metų vasaros tendencijos, užkariavusios pasaulio mados sostinių gatves. Drabužiai ir aksesuarai, kuriuos dėvi garsiausios it-merginos!

2 min.

Ryškios spalvos, ypač trumpi mini sijonai, plastikiniai žiedai, trikotažinės, lengvai permatomos suknelės ir storapadžiai batai, kurie prideda centimetrų ir pasitikėjimo savimi. Vienoje vietoje surinkome svarbiausias 2022-ųjų m. vasaros tendencijas, kurios vyrauja pasaulio mados sostinių gatvėse ir Instagrame. Patikrinkite, ar viską jau turite savo drabužinėje!

Kokius drabužius ir aksesuarus rinktis ateinantiems mėnesiams ir kaip juos dėvėti? Specialiai dėl Jūsų nagrinėjame svarbiausias šios vasaros tendencijas.

Ažūrinės suknelės, siuvinėti marškinėliai, tinklinės rankinės ir net nerti maudymosi kostiumėliai – megzti drabužiai yra neabejotinas 2022-ųjų m. vasaros hitas! Užtenka pažvelgti į reportažus iš neseniai vykusių Acne Studios ar Etro prekių ženklų kolekcijų pristatymų arba tendencijų formuotojų įvaizdžius Coachella festivalyje.

Mergina, dėvinti ilgą, vasarinę suknelę su petnešomis

Nuotr. Rachpoot/Bauer-Griffin via Getty Images

Sekdamos modelių ir nuomonės formuotojų pavyzdžiu, rinkitės maxi ilgio suknelę su didelėmis iškarpomis, siuvinėjimais arba subtiliomis permatomomis detalėmis – tokia suknelė puikiai pasiteisins per karščius. Kur ir kaip ją dėvėti? Kaip paplūdimio įvaizdžių elementą, į pasimatymą, deriny su aukštakulnėmis šlepetėmis, arba į festivalį. Tereikia priderinti aukštakulnius aulinukus ir vintažinio stiliaus diržą. Viena suknelė, o tiek daug panaudojimo būdų!

2022-ųjų metų vasaros tendencijose vyrauja ne tik nertiniai, bet ir spalvos! Sultingo laimo, prinokusio apelsino, ryški fuksijos ir gaivios žolės atspalviai karaliauja pasaulio mados sostinių gatvėse ir žymiausių dizainerių kolekcijų pristatymuose.

Moteris, dėvinti ryškiai oranžinę suknelę ir laikanti juodą delninukę

Nuotr. Edward Berthelot via Getty Images

Oranžinė suknelė yra vienas dažniausių tendencijų formuotojų pasirinkimų 2022-ųjų m. vasarą, todėl šio drabužio neturėtų trūkti ir Jūsų drabužinėje. Be to, oranžinės spalvos drabužiai yra lengviausias būdas pakelti sau nuotaiką! Suknelę derinkite prie šlepečių su platforma, varstomų aukštakulnių basučių arba, sekdamos tendencijų formuotojų pavyzdžiu, juodų mokasinų bei odinių kaubojiškų batų.

Mergina, dėvinti mikromini sijoną

Nuotr. Claudio Lavenia via Getty Images

Rašant apie 2022-ųjų metų vasaros tendencijas neįmanoma nepaminėti madingiausio sezono sijono modelio – mikromini. Neabejotinai atkreipėte dėmesį į klostuotus sijonus žemu liemeniu, kuriuos šių metų mados savaitėse dėvėjo garsiausios nuomonės formuotojos. Šį modelį sukūrė ne kas kitas, o Miuccia Prada, kiti prekių ženklai greitai perėmė šią tendenciją, todėl mini sijonai tapo būtinu vasaros garderobo elementu. Madingiausius modelius rasite Versace Jeans Couture ir Rage Age kolekcijose.

Mados tendencijų 2022-ųjų m. vasarai sąrašas negali apsieiti be batų, o šį sezoną tikrai turime iš ko rinktis. Jei norite apsiriboti viena pora, kurią galėtumėte derinti ir prie elegantiškų suknelių, ir prie džinsinių šortų, tuomet siūlome įsigyti šlepetes su platforma – savo drabužinėje jas turi madingiausios pasaulio nuomonės formuotojos. Nenuostabu! Jos yra žymiai patogesnės už aukštakulnius ir prideda kelis centimetrus. Rinkitės minimalistinio stiliaus storapades šlepetes per pirštą arba elegantiškas su platforma, kurios puikiai derės prie Jūsų mėgstamiausių vasaros įvaizdžių.

Moteris, dėvinti ilgą juodą suknelę ir avinti šlepetes

Nuotr. Christian Vierig via Getty Images

Nors daugelį metų plastikiniai papuošalai buvo kičo sinonimas, šį sezoną jie vėl grįžta į madą! Tai akivaizdi užuomina į 2000-ųjų tendencijas ir Bellos Hadid propaguojamą Y2K stilių. Rinkitės plastikinius žiedus su meniniais piešiniais, visų vaivorykštės spalvų karoliukų vėrinius ir XXL dydžio geometrines apyrankes.

Jus gali sudominti >>> Madingos 2022-ųjų metų pavasario/vasaros sezono rankinės: 5 tendencijos tiesiai nuo podiumo

Pagrindinės nuotraukos šaltinis: Edward Berthelot via Getty Images

Tendencijos ir Patarimai
Insta News