NAUJAS SEZONAS: PAVASARIS-VASARA ’24! ATRASKITE MADOS TENDENCIJAS >>>

IEŠKOTI

2020 m. pavasario mados tendencijos. Pažiūrėk, ko negali pritrūkti Tavo spintoje

2 min.

Mados dizaineriai visada būna vienu žingsniu į priekį, todėl jeigu dar tik žengiame į žiemos metą, jau dabar galime susipažinti su 2020 m. pavasario ir vasaros mados tendencijomis. Įdomu yra tai, kad mes esame ruošiami visai eilei naujienų. Sugrįžta mažesni ir didesni taškai, ispaniški raukiniai, asimetriniai kirpimai, spalvoti langeliai, tropiniai raštai ir dar daug daugiau!

Pažiūrėk, ką ir kaip nešiosime 2020 m. pavasarį pagal pasaulinius mados pasirodymus.

Senove įkvėptus graikiškus, asimetrinius kirpimus vėl pasitinkame žinomiausių dizainerių moodboard’uose. Naujoviškumo asimetriniam kirpimui suteikė mini ilgis (suknelių atveju). Jis gali būti tiesus ir minimalistinis, bet ir disko stiliaus – pabarstytas blizgučiais ar žėrinčiomis smulkiomis dekoracijomis.

Pastaruoju metu labai karštas Bottega Veneta prekės ženklas akcentuoja asimetrines, biuro stiliaus sukneles. Nuotraukoje pristatoma juoda, matinio užbaigimo suknelė.

Vėlgi Elie Saab siūlo asimetrines, labai graikiško, aiškaus antikinio stiliaus sukneles, prie kurių derina auksinius arba sidabrinius priedus.

 

Safario stilių prieš keliolika metų išpopuliarino Yves Saint Laurent, o aktualiai vėl triumfuoja mados pasaulyje. Mados pasirodymuose išryškėjo neutralūs ir smėlio atspalviai bei rusvai žalia spalva. Nepaprastai dėmesį traukė aukšto liemens kelnės, trenčai arba marškiniai. Modelių stilizacijos priminė filmą „Atsisveikinimas su Afrika”. Taigi, jeigu nori inspiracijos prieš artėjantį sezoną, būtinai jį apžiūrėk.

Naujausiomis safario charakterio stilizacijomis buvo galima mėgautis Dolce&Gabbana kolekcijos pristatyme. Trumpos, bet plačios žemės atspalvių marškinių tipo suknelės ir smėlio spalvos kombinezonai tai artėjančio 2020 m. pavasario ir vasaros sezono hitas!

O ką manai apie Fendi mados namų atskleistą safario stiliaus pasiūlymą? Tokios stilizacijos tiks ir kasdienai, ir į darbą.

Neseniai pristatytos kolekcijos tyliai pranašavo tai, kas 2020 m. pavasarį bus madinga – taškuotos suknelės sugrįžta. Be to, jos taps tikru hitu. Mažesni ir didesni, spalvoti arba juodi taškai baltame arba raudoname fone. Mados pasirodymuose dažniausiai juos buvo galima pamatyti ant pasakų suknelių iš tiulio.

Carolina Herrera pristatė ilgas sukneles su tiuliu ir juodais taškais. Labai dažnai modelių taliją puošė juodas, efektingu kaspinu surištas diržas.

O štai raudonos suknelės su juodais, grafiškais taškais pasirodė Moschino mados namų kolekcijoje. Platūs raukiniai teikė joms ispaniško įvaizdžio.

Koks bus madingiausias raštas bendrame pavasario ir vasaros sezono įvaizdyje? Langeliai! Tačiau ne tokie, kokius turime progą pamatyti gatvėse, tai reiškia, škotiškus, kur vyrauja tik raudona, balta ir juoda spalva. Pavasarį būtinai rinkis pastelinių atspalvių įvairiaspalvius lyg saldainiai langelius.

Tikra drabužių su spalvotais langeliais ekspozija buvo galima gėrėtis Chanel prekės ženklo mados pristatyme. Dažniausiai jie buvo derinami prie juodų, balerinų tipo batelių.

Spalvingi langeliai puikiai derės ne tik su juodais, bet ir roko stiliaus drabužinės elementais, pavyzdžiui, pilkais, džinsiniais šortais.

Tiek taškuoti, tiek tropinių raštų drabužiai vyravo pastaraisiais sezonais. Tačiau tik 2020 m. pavasarį ir vasarą pasirodo bendrame aprangos įvaizdyje. Tikriausiai atsimeni šou, kuriame Jennifer Lopez dėvėjo atnaujintą savo senos, jungle suknelės versiją. Tai užkūrė tikrą tropinę revoliuciją!

J. Lo tai nuostabaus, saulės nuglostyto ir prižiūrėto kūno, apvilkto tik tropinės spaudos suknele pavyzdys.

Tropinė spauda taip pat nepaprastai atrodo versijoje su blizgučiais, kurią buvo galima pamatyti Versace mados namų pristatyme.

Nude atspalviai, kurie žiemą simbolizavo minimalizmą, o pavasarį ir vasarą aistringumą, vis dar neiškrenta iš mados. Karamelinės, kreminės ir rožinės, smėlinės ir lašišinės spalvos drabužiai svečiavosi didžiausiuose mados pasirodymuose, pranešdami artėjantį 2020 m. pavasario ir vasaros sezoną.

Kūno spalvos užvaldė Chanel prekės ženklo pavasario kolekciją. Kreminio kostiumo, lašišinės spalvos palaidinės ir juodų sandaletų derinys nepaprastai atitiko mados kritikų skonį.

Šiek tiek lengviau atrodė modeliai, papuošti minkštais, glamžytais, nude spalvos drabužiais.

Aukščiau pateiktos tendencijos tai tik dalis viso to, ką dizaineriai mums ruošia artimiausiam pavasario sezonui. Jeigu nori gauti naujienas ir būti pirmąja, kuri sužinos, kas bus 2020 m. pavasario ir vasaros sezono hitu, sek mūsų blogą ir didžiausių mados namų instagramo paskyras.

Tendencijos ir Patarimai
Insta News