VIDURIO SEZONO IŠPARDAVIMAS! Pirkite TOP produktus dar mažesnėmis kainomis. TIKRINTI
IEŠKOTI

Vyriška odinė striukė – 5 įvaizdžių idėjos

2 min.

Vyriška odinė striukė yra tikra klasika ir, daugelio nuomone, būtinas stilingo vyro atributas. Jos privalumas tas, kad ji yra labai universali ir tinka įvairaus amžiaus vyrams. Jei norite sužinoti, su kuo derinti vyrišką odinę striukę ir atrodyti kaip šou žvaigždė, esate ten, kur reikia! Paruošėme Jums 5 originalius įvaizdžių su odine striuke pasiūlymus.

MSS

Odinės striukės populiarumas neblėsta jau daugelį metų. Jei ir Jūs savo spintoje turite šį klasikinį ir patikimą drabužį, skaitykite toliau ir sužinokite, kaip jį sėkmingai panaudoti kasdieniuose, smart casual ir net elegantiškuose įvaizdžiuose.

Nepažįstame nė vieno, kuriam netiktų odinė striukė. Ji yra vienas universaliausių viršutinių drabužių ir nuolat pirmauja madingų vyriškų striukių sąraše. Nesvarbu, ar pasirinksite baikerių stiliaus modelį, ar avikailiu pašiltintą lakūno stiliaus variantą, tai puikus pasirinkimas bet kokia proga ir… beveik bet kuriuo metų laiku. Atsimenate, prie ko ją derino Marlonas Brando, žiniasklaidos tituluojamas visų laikų vyrų stiliaus ikona? Ne su kuo kitu, o su baltais marškinėliais ir džinsais! Prie kokių drabužių dar dera ši striuke?

Vyras, dėvintis juodą odinę striukę
Nuotrauka: Edward Berthelot via Getty Images

Jei žavitės Sex Pistols grupės narių roko stiliumi, rinkitės patikimą juodą spalvą. Juoda odinė baikerių stiliaus striukė puikiai atrodo deriny su juodais marškinėliais ir tos pačios spalvos džinsais. Kaip pagyvinti tokį įvaizdį? Maištingo akcento pridėsite apsiavę kerzus ar juodus kaubojiškus batus.

Jei trokštate dėvėti odinę striukę ir šaltesniais metų mėnesiais, turime Jums gerą naujieną – dėvėti galite ją praktiškai ištisus metus! Tereikia įsigyti pašiltintą lakūno stiliaus striukę. Dėl šilto ir švelnaus pamušalo odinė striukė su kailiu puikiai tinka rudeniui ir ankstyvam pavasariui. Vienas mėgstamiausių vyrų modelių – tai ruda odinė striukė, kuri stilingai atrodo deriny su juodomis chinos kelnėmis ir žygio batais. Tačiau niekas nedraudžia derinti jos ir su tamsiai mėlynais džinsais bei laisvalaikio batais. Tai paprastas, bet labai stilingas įvaizdis.

Vyras, dėvintis rudą odinę striukę
Nuotrauka: Edward Berthelot via Getty Images

Jei labiau už viską vertinate originalumą, šis mūsų pasiūlymas Jums tikrai patiks. Norėdami atrodyti elegantiškai, bet kartu ir neįpareigojančiai, derinkite šiek tiek laisvesnę vyrišką odinę striukę, juodus tiesius džinsus ir baltus marškinius. Visumą papildykite patogiais sportbačiais. Tokiu būdu sukursite originalų smart casual stiliaus įvaizdį.

Vyras, dėvintis juodą odinę striukę
Nuotrauka: Kirstin Sinclair via Getty Images

Baikerių stiliaus striukė jau seniai nebėra tik Harley motociklų savininkų atributas ir išdidžiai įžengė į kasdienę madą. Madingiausias modelis yra su stovima apykakle ir ryškiais akcentais. Su kuo derinti jį? Jei norite sukurti profesionalaus F1 lenktynininko įvaizdį, vilkitės odinę lenktyninko striukę, odines kelnes ir siaurus akinius nuo saulės. Vyrams, siekiantiems apsirengti “kasdieniškiau”, siūlome derinti motociklininko striukę su juodais džinsais ir vienspalviais marškiniais.

Vyras, dėvintis juodą odinę striukę ir odines kelnes
Nuotrauka: Edward Berthelot via Getty Images

Jeśli interesujesz się modą i lubisz niestandardowe rozwiązania, śmiało zamień swoją kurtkę na kurtkę skórzaną. Czarno-biały duet kolorystyczny to zawsze idealne połączenie, dlatego tak bardzo kochają go mężczyźni.Połącz czarną skórzaną kurtkę ze spodniami garniturowymi iw białej koszuli.Uzupełnij połączenie eleganckimi mokasynami lub skórzanymiz kropkami, a jeśli wybierasz się na spotkanie biznesowe – i krawat.

Dievinate gatvės stilių? Puiku! Paskutinysis mano pasiūlymas įvaizdžiui su vyriška odine striuke yra skirtas visiems miesto stiliaus gerbėjams. Atidėkite į šalį klasikinį, juodą odinės striukė modelį ir rinkitės… juodą bomber stiliaus odinę striukę! Originalus oversize modelis be apykaklės tikrai atkreips praeivių dėmesį. Ypač, jei derinsite ją su baggy stiliaus kelnėmis žemu liemeniu ir spalvingais laisvalaikio batais.

Vyras, dėvintis tamsiai žalią odinę striukę
Nuotrauka: Edward Berthelot via Getty Images)

Tikimės, kad Jums patiko mūsų įvaizdžių pasiūlymai ir jau žinote, su kuo derinti vyrišką odinę striukę. Eksperimentuokite su mada ir rinkitės firminius daiktus, kuriuos rasite internetinėje parduotuvėje MODIVO!

Jus gali sudominti: Mada vyrams: 2023-ųjų pavasario-vasaros tendencijos tiesiai nuo podiumų >>>

Pagrindinės nuotraukos šaltinis: Edward Berthelot via Getty Images

Tendencijos ir Patarimai
Insta News