IEŠKOTI

2024 metais madingos paplūdimio suknelės: boho stiliaus, ažūrinės, leopardo ir gėlių raštai

4 min.

Nežinote, ką, be maudymosi kostiumėlio, įsidėti į kelionę prie jūros? Poilsį prie vandens sunku įsivaizduoti be paplūdimio suknelės: boho, ažūrinės, ilgos ar su skeltukais… Nesuskaičiuojama gausa galimybių! Kokia apranga bus madinga 2024 metais? Užsienio nuomonės formuotojai dažnai renkasi paplūdimio sukneles su leopardo raštais arba megztas paplūdimio sukneles. Sužinokite daugiau!

Paplūdimio suknelės lagamine neužima daug vietos ir atrodo romantiškai bei jaunatviškai. Ką vilkėti 2024 m. vasarą, kad išliktumėte madingos?

Plevėsuojančios boho suknelės – vieni populiariausių vasarinių drabužių. Jos dažnai puošiamos etniniais raštais, subtiliais nėriniais, karoliukais, siuviniais ar kutais. Be to, jos puikiai dera su šiaudinėmis skrybėlėmis, šiaudiniais krepšiais ir rankų darbo papuošalais iš medžio ar brangakmenių. Boho paplūdimio suknelė leis pasijusti patogiai ir nevaržomai judėti, ypač jei pasirinksite padidinto dydžio suknelės modelį. Prie aprašytų vasariškų drabužių galite sėkmingai priderinti madingas šlepetes kamštiniu padu („Birkenstock“ arba „Dr. Brinkmann“), kurias galėsite lengvai nusiauti pasiekusios jūros krantą.

boho paplūdimio suknelė

Garsūs mados tendencijų kūrėjai dažnai renkasi šviesių atspalvių, beveik permatomas ir ilgas boho sukneles, kurios pademonstruoja maudymosi kostiumėlius ir išryškina įdegį. Nepamirškite, kad karštomis dienomis geriausia rinktis drabužius iš natūralių ir orui laidžių audinių – medvilnės arba lino.

Prieštaringai vertinami gyvūno raštai vėl tapo madingi ir netgi netikėtai atsidūrė tarp madingiausių 2024 m. pavasario ir vasaros sezono raštų. Jie ryškūs, ekstravagantiški ir puikiai dera su natūralia jūros panorama. Gyvūno raštų populiarumą paskatino avangardinė mob wife tendencija, kuri simbolizuoja prabangą, maksimalizmą ir kičą.

Águeda López: paplūdimio suknelė ant 2024 m. sezono podiumo
Águeda López (Photo by Alexander Tamargo/Getty Images for Luli Fama)

Gyvūno rašto paplūdimio suknelė (ypač ilgas jos modelis) pademonstruos jūsų pasitikėjimą savimi ir naujausių mados tendencijų išmanymą, nors, kaip puikiai žinome, jos tikrai nėra pirmasis minimalistų pasirinkimas. Kur ieškoti įkvėpimo, kuris padėtų šią vasarą tinkamai įtraukti gyvūno rašto sukneles į savo garderobą? Įkvėpimo ieškoti galite tarp populiariausių tendencijų kūrėjų, tokių kaip Winnie Harlow ar Nicky Hilton, aprangos arba nuotraukų iš 2024 m. sezono podiumų. Dizaineriai ragina gyvūno rašto sukneles derinti su elegantiškomis aukštakulnėmis basutėmis ir „Mary Jane“ tipo basutėmis, tačiau iškyloms paplūdimyje geriau tiks patogūs plokščiapadžiai batų modeliai.

gyvūno rašto paplūdimio suknelė

Ažūrinės paplūdimio suknelės niekada neišeina iš mados. Jos jaunatviškos, romantiškos ir praktiškos daugiausia dėl kvėpuojančio audinio, kuris puikiai tinka esant karštam orui. Nuomonės formuotojai dažniausiai renkasi baltas vasarai puikiai tinkančias megztas sukneles, kurios pademonstruoja bikinius. Jei mėgstate subtilią eleganciją, rinkitės ilgas arba vidutinio ilgio sukneles. Nepamirškite, kad ažūrinė suknelė jau pati savaime yra stiprus akcentas, todėl užteks, jei savo aprangą papildysite subtiliais auksiniais papuošalais ir akiniais nuo saulės.

Vieni madingiausių 2024 m. vasaros batų bus romėniško stiliaus basutės su dirželiu, kurios dar vadinamos gladiatorių sandalais. „Rabanne“ prekių ženklo 2024 m. pavasario ir vasaros kolekcijoje jie yra svarbi populiarių merginų spintos dalis.

2024 m. pavasario ir vasaros sezonui būtina įsigyti satininę suknelę. Jei abejojate, ar ji tinkama pasivaikščiojimams pajūryje, užtikriname, kad ji puikiai tam tiks! Švelni ir glotni apranga – puikus pasirinkimas vakariniam pasivaikščiojimui pakrante ir skaniai frutti di mare vakarienei. Vilkėdama satininę suknelę su nėrinių įsiuvais ir akį traukiančiu iškirpimu, Negin Mirsalehi su šeima išėjo pasivaikščioti po paplūdimį esant saulėlydžiui. Sunku įsivaizduoti romantiškesnę aprangą ir peizažą, ar ne?

Satininė suknelė taip pat puikiai tinka per saulėtekį. Drapiruotas audinys suteiks lengvumo ir rytinės gaivos pojūtį. 2024 m. pavasario ir vasaros sezoną madingiausi modeliai su petnešėlėmis.

Balta ir juoda yra populiariausios spalvos, kurias renkasi minimalistai ir klasikinio stiliaus drabužių mėgėjai. Nemėgstate tropinių raštų, sudėtingų dekoratyvinių detalių ar ryškių spalvų? Nenusiminkite, nes svarbiausia – jūsų savijauta! Nors juodos paplūdimio suknelės nėra tokios populiarios kaip spalvotos suknelės, jos vis dar yra nuomonės formuotojų aprangos dalis. Jei nenorite perkaisti, rinkitės suknelę su iškirptėmis, ažūriniais įsiuvais ar kutais. Kimberley Garner pasirinko iš mados neišeinančią trumpą juodą suknelę, kuri, kaip dažnai teigia Karlas Lagerfeldas, negali būti nei per daug kukli, nei per daug elegantiška.

Nepamirškite, kad megztos suknelės nėra skirtos tik rudens ir žiemos sezonui, net priešingai, nes ant 2024 m. sezono podiumų (geriausias pavyzdys „Givenchy“) pademonstruota daugybė iš šio minkšto ir elastingo audinio pasiūtų suknelių.

juoda nerta mini paplūdimio suknelė
Kimberley Garner (Photo by 305pics/GC Images)

Dar vienas puikus pasirinkimas 2024 m. vasaraiilgos paplūdimio suknelės. Tendencijos apima tiek klasikinės baltos ir juodos spalvos modelius, tiek energijos suteikiančių spalvų drabužius, atitinkančius dopamino aprangos tendenciją. Fuksija, saulėta geltona, oranžinė, o gal subtilus ir žavus persikinis atspalvis? Didelis modelių pasirinkimas! Kalbant apie kirpimą, galite rinktis plevėsuojančius modelius su iškirptėmis po krūtine, „bodycon“ stiliaus sukneles iki žemės ir madingas žemo kirpimo sukneles.

geltona ilga paplūdimio suknelė
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Atostogos – puiki proga eksperimentams su mada! Net jei kasdien renkatės klasikinius dizainus ir santūrias spalvas, atostogaudami galite išlaisvinti vaizduotę. Vasarinei paplūdimio suknelei aprangos kodai tikrai netaikomi. Spalvingi dryžiai, atogrąžų motyvai ir jūriniai raštai – tik keletas dizainerių siūlomų variantų. Raskite išsvajotą aprangą, kurią dėvint pasivaikščiojimas prie jūros ar vandenyno taps dar malonesnis.

Kiekvieną pavasarį ir vasarą į madą grįžta gėlių raštai ir 2024 m. – ne išimtis. Jų grožį kuria laikui nepavaldus ir neginčijamas jaunatviškumas. Apranga su gėlių motyvais – atostogų esmė! Smulkus gėlių raštas arba raštas su dideliais augalais leis pajusti vasaros dvelksmą ir suteiks jūsų aprangai neįtikėtino lengvumo. Gėlėta mini paplūdimio suknelė gražiai išryškins jūsų įdegusias kojas ir sustiprins natūralų jūsų žavesį!

„Carolina Herrera“, „Balmain“ ir „Alexander McQueen“ madų šou pasirodė plevėsuojančios ir beveik nežemiškos gėlėtos suknelės. Šių metų „Met Gala“ renginys, kurio aprangos kodas yra „Laiko sodas“, taip pat suteiks jums įkvėpimo.

Vasara – puikus metas pademonstruoti savo kūną, nepriklausomai nuo jūsų figūros formų. Suknelės su apnuoginta nugara puikiai tinka atostogoms ir lagamine neužims daug vietos. Jei norite pabrėžti savo įdegį, sekite Negin Mirsalehi pavyzdžiu ir rinkitės baltą paplūdimio suknelę.

Tarp 2024 m. vasaros tendencijų vyrauja paplūdimio tunikos, kurias galite lengvai dėvėti ant kitų drabužių arba vietoj suknelės. Mados tendencijų kūrėjos dažniausiai renkasi ilgas tunikas ilgomis rankovėmis ir itin madingus megztus modelius, kurie visiškai atidengia bikinius. Paplūdimio mada leidžia eksperimentuoti su drabužiais, kurių nederėtų vilkėti mieste, todėl nepamirškite, kad lankydamiesi paplūdimyje galite rinktis kuo įspūdingesnius drabužius!

Nepamirškite apsilankyti MODIVO ir patikrinti kategoriją Paplūdimio mada. Ten rasite madingiausių paplūdimio suknelių ir ne tik!

Jus taip pat gali sudominti >>> Pagrindinės 2024 m. pavasario-vasaros tendencijos: mada moterims

Tendencijos ir Patarimai
Insta News