NAUJAS SEZONAS: PAVASARIS-VASARA ’24! ATRASKITE MADOS TENDENCIJAS >>>

IEŠKOTI

2022/2023-ųjų rudens-žiemos sezono mados tendencijos: paltų vyrams apžvalga

2 min.

Vyrų madoje šių metų rudens-žiemos sezoną vyrauja klasikinių ir sugrįžusių mados tendencijų derinys. Kolekcijų pristatymuose galėjome pamatyti tiek klasikinių formų juodos arba smėlio spalvos modelius, tiek pūkinius après ski stiliaus ar net odinius, atitinkančius Y2K tendenciją. Skaitykite toliau ir sužinokite, kokį vyrišką paltą pasirinkti, kad šį sezoną atrodytumėte nepriekaištingai!

Sportiškas laisvalaikio stiliaus ar klasikinis su gyvūnų kailio rašto motyvais? Sužinokite, kokie paltai vyrams bus madingi šį sezoną.

2000-ųjų metų mados sugrįžimas vis dar laikomas viena iš pagrindinių mados pasaulio tendencijų. Būtent todėl kolekcijų 2022/2023-ųjų rudeniui-žiemos sezonui pristatymuose grožėjomės vyriškais odiniais paltais, įkvėptais Neo iš Matricos stiliaus. Šį rudenį ypač madingai atrodysite sluoksniuodami jį – norėdami sukurti Y2K stiliaus įvaizdį, derinkite su sportiniu džemperiu, o elegantišką – su vilnoniu megztiniu ir odinėmis pirštinėmis. Jei mėgstate minimalistinį stilių, rinkitės juodą paltą su odine apykakle.

Modelis, dėvintis juodą odinį paltą

Prada. Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Kiekvienais metais tarp dizainerių kūrinių galime rasti ir šie tiek atnaujintų, nepavaldžių laikui elementų. Tobulas to pavyzdys – vyriškas smėlio spalvos paltas, pristatytas per Blumarble madų šou. Klasikinis modelis papuoštas gyvūnų kailio rašto kailiuku, todėl atrodo labai šiuolaikiškai. Panašų efektą išgausite apsivilkdami paprastą kupranugario kailio spalvos vyrišką paltą ir priderindami prie jo šaliką su įdomiu, originaliu raštu.

Modelis, dėvintis smėlio spalvos paltą su puošnia apykakle

Blumarble. Photo by SAVIKO/Gamma-Rapho via Getty Images

Jau prieš metus žymiausi pasaulio dizaineriai labai daug dėmesio pradėjo skirti après ski stiliui, t.y. drabužiams, įkvėptiems žiemos sporto aprangos. Tarp karščiausių tendencijų 2022/2023 m. rudeniui ir žiemai vėl pasirodė daugybė vyriškų pūkinių striukių ir paltų, kurie puikiai pasiteisintų net ant slidinėjimo trasų. Mados namai Dolce&Gabbana pristatė savo “pripūstos” pūkinės striukės versiją su slidinėjimo akiniais, o prekių ženklas KWay – citrinos atspalvio vyrišką pūkinį paltą su vilnoniu megztiniu-kombinezonu.

>>>Jus gali sudominti: Mada vyrams: svarbiausios 2022/2023-ųjų rudens-žiemos sezono mados tendencijos

Modelis, dėvintis geltoną pūkinį paltą

KWay.

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Modelis, dėvintis smėlio spalvos pūkinį paltą

Vyriškas Tommy Hilfiger pūkinis paltas

Modelis, dėvintis pūkinį paltą

Vyriškas Matnique pūkinis paltas

Daugumos dizainerių rudens/žiemos sezono kolekcijos yra paremtos neutraliomis spalvomis, tačiau kiekvienais metais galima rasti keletą spalvotų pasiūlymų. Pavyzdžiui, mados namų Prada kolekcijoje pasirodė burgundiško vyno spalvos vyriškas paltas, Ami pristatė rožinį modelį, atitinkantį barbiecore tendenciją, o David Catalan – žalią dygsniuotą paltą. Kaip derinti ryškių spalvų viršutinius drabužius? Įkvėpimo semkitės iš kolekcijas pristatančių modelių ir derinkite juos su juodu total look.

Modelis, dėvintis žalią pūkinį paltą

David Catalan. Photo by Stefania D’Alessandro/WireImage via Getty Images

Sąrašo pabaigoje – klasika su vilnoniu vyrišku paltu priešaky. Šis nepavaldus laikui viršutinis drabužis, kurį dievina elegantiško stiliaus gerbėjai, pasirodė ant Armani bei Prada podiumų. 2022/2023-ųjų rudens-žiemos sezoną ypač stilingai atrodysite klasikinį paltą derindami su elegantiškais batais storu padu.

Modelis, dėvintis juodą klasikinį paltą

Prada.

Photo by Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/Getty Images

Pagrindinės nuotraukos šaltinis: Daniele Venturelli via Getty Images

Tendencijos ir Patarimai
Insta News